Eindejaarsmenu

Kerst en nieuw zijn momenten die we samen met familie en vrienden, op een ontspannen manier, willen vieren.

Wij, The rebel cuisine, willen u daar graag bij helpen.

 

Stel nu je menu samen en geniet samen van een zorgeloze avond. 


Bestellen

Voor kerstmis kan je t/m 20 december je bestelling doorgeven. Voor nieuwjaar kan je dit t/m 27 december. U kan uw bestelling doorgeven via telefoon, per mail of de website. De maaltijden dienen te worden afgehaald.

Voor kerstmis kan u de maaltijden afhalen op 23, 24 of 25 december tussen 10 en 13 uur.

Met nieuwjaar kan u uw bestelling afhalen op 31 december tussen 10 en 13 uur.

 

Voor eventuele levering aan huis dient 10 euro extra te worden betaald.

 

Om de wachttijden te vermijden vragen we alle bestelling vooraf te betalen. 


Amuses : 

 

Profiteroles, parmezaan en champignons                                                 5 €

Verse oesters                                                                                                           2 €

Ganzenlever met peperkoek en rodebietencoulis                                   7,5 €

Quiche                                                                                                                       5 €

 

Koude voorgerechten : 

 

Carpaccio van Wagyu met rucola en parmezaan                                    10.5 €

Vitello Tonato                                                                                                         11 €

Tartaar van zalm, komkommer rode biet en wasabi-mayonaise      11 €

Salade met krabbenvlees en krokant koekje                                              11 €

 

Warme voorgerechten : 

 

Scampi (5) curry of lookroomsaus                                                                  11 €

Bresse duifje met peperkoek, witloof en portosaus                                13 €

Mi Cuit van zalm met groene asperges en blanke botersaus              13 €

 

Soepen : 

 

Tomatensoep met balletjes                                                                               3.20 €

Kreeftenbisque met room                                                                                 3.50 €

Witloofsoep met gerookte zalmsnippers                                                    3.20 €

 

Hoofdgerechten vlees : 

 

Chateaubriand van wit blauw met een groentenboeket                      24 €

Tomahawk van Duroc D'Olive met champignons, witloof 

                     en graanmosterdsaus                                                                    24 €

Hertenkalffilet met witloof, boschampignons, appeltje

                     en veenbesjes                                                                                     30 €

 

Hoofdgerechten vis : 

 

Scampi (8) met currysaus en groene asperges                                         22 €

Scampi (8) met lookroomsaus en champignons                                     22 €

Dorade Royal met jonge worteltjes en witte wijnsaus                          24 €

Tongrolletjes met spinazie en kreeftensaus                                              24 €

 

Kreeft met blanke botersaus en groene asperges                                   45 €

 

Bij alle hoofdgerechten heeft u de keuze uit Puree, kroketten of gratin aardappeltjes 

 

Vegetarisch : 

 

Risotto met boschampignons                                                                          22 €

 

 

Desserten : 

 

Tiramisu met peer en brownie                                                                        6 €

Panna cotta met rood fruit                                                                               6 €

Chocolademousse                                                                                                6 €

Assortiment 3 glaasjes                                                                                        5 €